Elektro Union

Om oss

Litt om oss

 

Elektrounion AS er et innkjøpslag for små og mellomstore elektroentreprenører. Dette fordi våre medlemmer skal få best mulig betingelser uavhengig av størrelse. 

 

Elektrounion AS startet i 2006 med 20 medlemsbedrifter. Ved inngangen til 2017 er vi 500 medlemsbedrifter, med en stab på over 1400 ansatte. Per dags dato har vi avtale med 4 grossister og vi regner med et innkjøpsvolum i 2016 på 425 millioner. 

I tillegg har vi avtaler som bedrer medlemmenes betingelser på forsikringer, biler, drivstoff, telefoni, arbeidsklær, verktøy, og mye mer. 

Vi ønsker å gjøre hverdagen til det enkelte medlem mer effektiv og lønnsom. Vi bruker tiden vår til å forhandle frem avtaler for medlemmene, slik at hvert enkelt medlem slipper å bruke tid og energi på disse oppgavene. Vi har på vår hjemmeside lagt ut hjelpeverktøy for egen HMS / Internkontroll, Internkontroll for bedriftskunder og borettslag, 5 sikre, FDV og mye mer.  

Januar 2011 startet vi opp egen avdeling i Bergen. Ove Eriksen er regionssjef i Hordaland, Sogn og Fjordane og Møre. 

Oktober 2012 startet vi opp egen avdeling i Trondheim. Det er Bjørn Strømsnes som er regionssjef i midt Norge og nordover. 

Mars 2013 startet vi avdeling i Egersund. Asbjørn Remme er regionssjef i Telemark, Agder og Rogaland. 

I Oslo finner du Jan Langseth og Dag Hakstun. Vi holder vi til i flotte lokaler i Kværnerveien 5, er du i nærheten er du hjertelig velkommen. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon, se kontaktinfo

Nye medlemmer

Vi ønsker våre nyeste medlemmer velkommen:

Urdal Elektro AS, Stenberg Elektro AS, Scandic Elektro & Rør AS, Grønnstrøm AS og Tom Elektro og Anlegg AS.

Styr varmen på hytta.

Microtemp Sentralstyring er en perfekt løsning for varmestyring i norske hytter. Via systemets webapp starter du oppvarmingen i god tid før du ankommer, og setter varmekildene i frostsikringsmodus når du drar.

Vinnerne klare!

I forbindelse med Elektrounion sitt årsmøte, hadde Eaton en konkurranse. Vi har trukket ut tre heldige vinnere av tre flotte premier!!!

Ny skapserie fra Eaton!

Med nye forskrifter for det norske markedet, har Eaton oppgradert sin skapserie til å tilfredsstille særnorske regler og lokal byggeskikk.